Sådan tjener du penge på din drone

Vi ser flere og flere droner i vores hverdag. Det som alle måske ikke ved, er at en drone også kan tjene økonomiske formål. Herunder kommer vi med vores bud på, hvordan du kan tjene penge på din drone. 

Udlej din drone

Droner er ikke billige, især ikke hvis du har en af højere kvalitet. Derfor er det heller ikke alle som ønsker at prioritere at bruge deres hårdt tjente penge på en drone. Derfor kan du med stor sandsynlighed udleje din drone til dem, som blot skal bruge en drone til særlige lejligheder. Dette er en god mulighed for at tjene lidt penge de dage, hvor du alligevel ikke bruger din drone selv.

Du kan overveje, om det vil være fordelagtigt for at købe din drone til nedsat på Black Friday d. 27. november. Så kan du spare penge på en drone, som ellers plejer at være en dyr anskaffelse.

Deltag i droneræs

Dette kræver selvfølgelig at du har en drone som egner sig til droneræs. Har du en dyr DJI-drone, anbefaler vi ikke at du benytter den til dette. Den vil formentlig også have svært ved at konkurrere med rigtige racer-droner.

Har du en racerdrone kan du med fordel stille op i konkurrencer, hvor du har mulighed for at vinde præmiepenge samt få sponsorater.

Bliv dronefotograf

Hvis du nyder at tage billeder, og du har en drone med kamera, kan du kombinere din passion med din droneflyvning. Du har nemlig mulighed for at tage nogle fantastiske billeder fra luften. Disse kan du uploade til online fotodatabaser, hvor du kan få betaling hver gang dit billede bliver hentet. Dette kan du ligeledes gøre med video.

Husk, at hvis du flyver inden for bebygget område, kræver det, at du har dronebevis.

Undervis i droneflyvning

Hvis du selv er en habil dronepilot, kan du undervise andre i at flyve med droner. Det er dyrt at ødelægge en drone, derfor er der også mange som er interesseret i at modtage undervisning for at undgå netop dette.

Vi håber, at du har fået noget inspiration til, hvordan du kan tjene penge på din drone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *