seo-i-finans-sektoren

Online markedsføring i den finansielle sektor

Befinder du dig i finansbranchen? Så er dette indlæg med garanti relevant for dig. Her kommer vi nemlig ind på, hvorfor online markedsføring er så vigtigt i den finansielle sektor og hvordan online kanaler udnyttes bedst. Hør mere her!

Hvorfor er online markedsføring så vigtigt?

Online markedsføring er nødvendigt, fordi det er blevet helt normalt at handle og indgå aftaler online – det gælder også lån og forsikringer. Konkurrencen blandt disse produkter er højere end nogensinde, hvilket betyder at der er hård kamp om de høje placeringer og de gode annonceringspladser. Derfor er det også afgørende at det løbes stærkt, når det kommer til online markedsføring.

SEO, Affiliate eller en kombi?

Der er så mange forskellige muligheder, når vi taler online markedsføring, så hvilke kanaler skal man lige vælge at kaste sig over? Vi har erfaret at affiliate marketing i særdeleshed er populært. Dette skyldes, at det er nemt at komme i gang med, og du betaler først dine annoncører, når de skaffer dig konverteringer. Det vil sige at denne kanal er bygget op efter no cure no pay princippet. Derved er du sikker på, at du ikke ender med at spilde penge, på en kanal som ikke skaber nogle nye kunder.

Selvom det er nemt at komme i gang med affiliate, er det ikke helt billigt. Nogle forsikringsselskaber og låneudbydere betaler helt op mod 1.000 kr. for en konvertering – det kan godt gøres billigere. Hos AW Media har vi gennem tiden lavet SEO for flere låneselskaber og vi har erfaret, at i det lange løb er SEO en betydeligt bedre forretning, da ROI’en er markant højere og dermed en bedre investering.

Derfor anbefaler vi at man ikke udelukkende vælger at satse på affiliate, men til gengæld en kombination. Det er nemlig en god idé at benytte affiliate marketing i opstartsfasen, sideløbende  med at man arbejder med SEO. Affiliate kan bidrage til at skabe højere eksponering, hvilket er essentielt i forhold til at skabe awareness omkring sit brand.

Vi har mange års erfaring i branchen

Hos AW Media har vi arbejdet med flere forskellige virksomheder i den finansielle sektor og vi har skabt gode resultater! Vores indsigt i branchen er efterhånden så god, at vi ved præcis hvordan den perfekte strategi skal lægges og, vigtigst af alt, hvordan den skal eksekveres. Kunne du tænke dig at høre mere om hvordan et samarbejde med os, kan styrke jeres forretning? Så er du velkommen til at kontakte os på 70 70 28 70 – eller sende en mail til info@aw-media.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *