Få 3 gratis tilbud fra revisorer

Har du egen virksomhed, og har du ikke en revisor ansat? Så kan det være en god idé at hyre en revisor udefra. En revisor kan rådgive dig økonomisk om for eksempel bogføring og budgetter. En revisor kan også lave dit årsregnskab eller hjælpe dig, når du skal snakke finansiering med banken. Måske er du ikke virksomhedsejer, men har brug for hjælp til at tjekke din selvangivelse? Så kan kvalificeret revisorhjælp og økonomisk rådgivning også være noget for dig.

Find en revisor der matcher dig

At vælge den rigtige revisor er en personlig sag. Det er vigtigt med et ordentligt match mellem revisor og klient. Har du aldrig har haft brug for en revisor før, så kan det virke som lidt af en jungle at finde den rette. Derfor kan du med fordel få 3 gratis tilbud fra revisorer. På den måde kan du i ro og mag selv vælge din foretrukne revisor. Alle revisorer kan give dig og din virksomhed økonomisk rådgivning – det er de uddannede til. Du kan dog få brug for at hyre en revisor, som derudover har lokalt kendskab, et særligt kendskab til din branche eller et helt tredje speciale.
Når du vælger at få 3 gratis tilbud fra revisorer, kan du selv vælge, hvilke kompetencer, der er vigtige for dig. Revisoren er uddannet til at kunne bidrage med generel økonomisk og finansiel rådgivning om blandt andet budgetlægning, regnskaber, gæld eller investeringer. En revisor kan også ansættes til at løse specialopgaver – også selv om virksomheden allerede har en revisor ansat.

Kompliceret selvangivelse

Det er ikke kun virksomheder, der kan have brug for at hyre en revisor. Du kan som privatperson komme ud for at arve en stor sum penge. I den forbindelse kan en revisor bidrage med finansiel rådgivning. Du kan også få brug for en revisor, hvis du foretager større investeringer. For eksempel investeringer i ejendomme. Måske har du lukket en virksomhed? Måske er du ivrig køber og sælger af værdipapirer? I det hele taget bør du sætte en revisor på sagen, hvis din privatøkonomi virker kompliceret på dig.

Med en revisor på sidelinjen sikrer du dig, at der ikke er fejl på din selvangivelse. Som privatperson kan det være en god idé med et fast samarbejde med én revisor. Det giver tryghed, at det altid er den samme, der ordner din privatøkonomi. Det er dog klart, at du som ganske almindelig lønmodtager, ikke har brug for rådgivning fra en revisor. Det er typisk i de tilfælde, hvor du har et ekstra højt kørselsfradrag eller har indkomst fra udlandet, at du har brug for en revisors hjælp. Blandt andet så du ikke går glip af uberettigede fradrag fra Skat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *