Spar penge ved at at vælge et poleret betongulv til kontoret

Derfor skal du vælge et betongulv til kontoret

Skal du renovere, eller trænger kontoret bare til et nyt look? Så bør du overveje at gå med på en af tidens helt store tendenser, betongulve. En gulvtype, der tidligere primært blev brugt i industrien, men nu også i høj grad ses i indretning. Der er nemlig masser af gode grunde til, at betongulve er blevet uhyggeligt populære.

Vægter man æstetik højt, vil man sikkert blive draget af dét urbane, New Yorker-lignende look, som et betongulv giver. Her vil jeg dog ikke se på æstetik, da det trods alt er et forholdsvist subjektivt emne. I stedet vil jeg fortælle dig, om nogle af de geniale egenskaber beton har, og som er ideelle til kontorer og arbejdspladser.

1) Holdbart og slidstærkt

En af de helt centrale fordele ved betongulve er deres enorme slidstyrke. De er nærmest umulige at beskadige og kræver samtidig meget lidt vedligeholdelse. Selv hvis hele kontoret skal omrokeres, vil det kræve en hel del, førend du får lavet ridser i betonen. I stedet vil den blanke overflade bestå, og gulvet vil syne præcist som den dag, det blev anlagt.

2) Billigt gulv<

Prisen har naturligvis en betydning, og beton er et forholdsvist billigt materiale. Derfor skal du primært tænke på regningen til håndværkertimer, da prisen på betonen er meget lav. Alternativt skal du kigge et poleret gør det selv betongulv. Her koster betonen lidt mere, men til gengæld slipper du for at have håndværkere rendende. Og så kan det endda klares på en weekend på egen hånd.

3) Godt for indeklimaet

I modsætningen til en lang række andre gulvtyper er overfladen på et betongulv fuldkommen forseglet. Det betyder, at bakterier, mug, støvmider, fugt og lignende ikke kan trænge igennem betonen, hvilket kan give et bedre indeklima. Derfor kan gulvet rent faktisk også have en betydning for dig og dine medarbejderes sundhed.

4) Let at rengøre

I forlængelse af punkt 3 på denne liste er det værd at nævne, at betongulve er utroligt lette at vedligeholde og rengøre. Dette skyldes blandt andet den tætte, forseglede overflade, som gør det let at støvsuge eller rengøre med en fugtig klud. Derfor skal du heller ikke være bekymret for, at der bliver spildt kaffe eller vand på gulvet, da det er let at tørre op igen.

5) Bredt farvevalg

Farvevalget er naturligvis relateret til æstetikken. Ikke desto er det værd at pointerer, at du kan få betongulve i mange forskellige farver og nuancer, hvorfor farveudvalget ikke skal være den indvending, som afholder dig fra at nyde godt af de fire ovenstående fordele. Du har mulighed for at få fine, lyse nuancer, så gulvet ikke gør kontoret dunkelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *