Silvan på Nørrebro har alt hvad du skal bruge til din renovering

3 ting, du skal overveje, inden du skal renovere din lille Nørrebro-lejlighed

Har du været på heldig endelig at få fingrene i din drømmelejlighed på Nørrebro – med perfekt placering, men knap så god indretning? Så er her et par fif til, hvad du kan gøre for at få en lille nørrebro-lejlighed til at virke større. Det meste kan du faktisk klare selv med snilde og gode materialer fra et byggemarked.

1) Skab mere lys i lejligheden

Gamle Nørrebro-lejligheder har det at have smalle køkkener, et lille badeværelse og en lukket gang, der kan optage flere kvadratmeter. Det kan derfor gøre en kæmpe forskel i din lejlighed, hvis du vælter en eller to vægge, og åbner op til både gangen og køkkenet.

Ofte finder du bærende stolper i lejligheden, som du kan lade stå rå. Det giver en super cool kontrast til de hvide vægge. Hvis det kan lade sig gøre, kan du også overveje at vælte væggen indtil køkkenet og skabe et lækkert, stort køkken-alrum, hvor alle kvadratmeterne bliver udnyttet

2) Flyt dit køkken og bad

Skal du alligevel rive det gamle køkken ned for at bygge et nyt? Overvej om det vil give mening at flytte dit køkken et andet sted hen i lejligheden. Så du, i stedet for at bo med et langt, smalt køkken, kan få et stort køkken-alrum med åbent køkken. Det giver lejligheden en helt ny rumfølelse.

Skal du i gang med den helt store renovering, eller er lejligheden installeret med et klassisk, lille Nørrebro-badeværelse med toilet uden brusekabine? Overvej om det vil give mening at flytte badeværelset ud i forlængelse af bagtrappen, så du vil have plads til både en bruseniche og et toilet. Det kræver dog tilladelse, hvis du bor i andel- eller ejerlejlighed.

3) Åben lejligheden op med vinduesparti

Er din lejlighed forholdsvis lille, kan det give rigtig god mening at bruge glasparti mellem nogle af rummene i stedet for en dør. Det giver meget mere lys gennem hele lejligheden, fordi der på den måde kommer dagslys ind fra flere sider i lejligheden.

Et vindue giver samtidig en cool, industriel feeling, som matcher de rå træstolper rigtig godt. Du kan få et glasparti med smedjejernsfatning specialfremstillet mange steder, så du kan få en udgave, der matcher lejligheden perfekt.

Tip: Det er altid en god idé at spørge til råds i et byggemarked eller hos professionelle, inden du går i gang. På Nørrebro finder en stor Silvan, der har et bredt udvalg af både maling, træmaterialer og andet tilbehør til dit renoveringsprojekt. Læs mere om Silvans butik i Nørrebro Bycenter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *